KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Apetit kutsui bloggaajat mukaan Vegeblogihaasteeseen. Syntyi 13 ihanaa
reseptiä uusista Apetit Kasvisjauhispihveistä ja -pyöryköistä. Blogien
lukijat äänestivät parhaimmaksi reseptiksi Ananasraaste-blogin Asian Vegan
Tacos -ohjeen.

Äänestäneiden kesken arvottiin 5 ravintolalahjakorttia, jotka voittivat:
Maiju Laine, Jonna Pajunen, Satu Rahnasto, Maria Ryynänen ja Mari Vuorela.
Onnea kaikille voittajille!

KASVISJAUHIS TOP 13

Previous photoNext photo
80
487
Contest is finished!
http://vegeblogihaaste.apetit.fi/?contest=photo-detail&photo_id=508
80
487


Description:

VEGEPITA

6:lle

  • 1 ps Apetit kasvisjauhispyöryköitä
  • babypinaattia
  • 6 pitaleipää
PIKKELÖITY PUNASIPULI
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl vettä
  • 1 punasipuli ohueksi suikaloituna
PUNAKAALICOLESLAW
  • ½ punakaali suikaloituna
  • 1 omena (Granny Smith), raastettuna karkeaksi raasteeksi
  • 1½ dl majoneesia
  • 1 limen mehu
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
ETIKKAKURKUT
  • pala kurkkua
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
VALMISTUS

PIKKELÖITY PUNASIPULI

Kiehauta liemiainekset ja kaada lämmin liemi sipulisuikaleiden päälle. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Sipulit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä.

PUNAKAALICOLESLAW

Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

ETIKKAKURKUT

Huuhtele ja viipaloi kurkku. Lisää sekaan riisiviinietikka ja sekoita. Anna maustua hetki.


Kuumenna pyörykät pakkauksen ohjeen mukaan pannulla tai uunissa. Täytä pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä, babypinaatilla, kaalisalaatilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja etikkakurkuilla.

Description:

VEGEPITA

6:lle

  • 1 ps Apetit kasvisjauhispyöryköitä
  • babypinaattia
  • 6 pitaleipää
PIKKELÖITY PUNASIPULI
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl vettä
  • 1 punasipuli ohueksi suikaloituna
PUNAKAALICOLESLAW
  • ½ punakaali suikaloituna
  • 1 omena (Granny Smith), raastettuna karkeaksi raasteeksi
  • 1½ dl majoneesia
  • 1 limen mehu
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
ETIKKAKURKUT
  • pala kurkkua
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
VALMISTUS

PIKKELÖITY PUNASIPULI

Kiehauta liemiainekset ja kaada lämmin liemi sipulisuikaleiden päälle. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Sipulit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä.

PUNAKAALICOLESLAW

Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

ETIKKAKURKUT

Huuhtele ja viipaloi kurkku. Lisää sekaan riisiviinietikka ja sekoita. Anna maustua hetki.


Kuumenna pyörykät pakkauksen ohjeen mukaan pannulla tai uunissa. Täytä pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä, babypinaatilla, kaalisalaatilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja etikkakurkuilla.

Äänestys on päättynyt!