KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Apetit kutsui bloggaajat mukaan Vegeblogihaasteeseen. Syntyi 13 ihanaa
reseptiä uusista Apetit Kasvisjauhispihveistä ja -pyöryköistä. Blogien
lukijat äänestivät parhaimmaksi reseptiksi Ananasraaste-blogin Asian Vegan
Tacos -ohjeen.

Äänestäneiden kesken arvottiin 5 ravintolalahjakorttia, jotka voittivat:
Maiju Laine, Jonna Pajunen, Satu Rahnasto, Maria Ryynänen ja Mari Vuorela.
Onnea kaikille voittajille!

KASVISJAUHIS TOP 13

Previous photoNext photo
69
Kasvisjauhispyörykkä-kvinoakupit tahinikastikkeella
453
Contest is finished!
http://vegeblogihaaste.apetit.fi/?contest=photo-detail&photo_id=494
69
453


Description:

Kasvisjauhispyörykkä-kvinoakupit tahinikastikkeella

4 annosta

kuppimaista salaattia (esim. Romane)

2 dl kvinoaa

1 punainen paprika

2 porkkanaa

½ tl savupaprikamaustetta

½ tl mustapippuria

½ tl suolaa

loraus öljyä

1 pussillinen (240g) Apetitin kasvisjauhispyöryköitä

tuoretta korianteria

Tahinikastike

reilut 1/2 dl tahinia

1 tl sitruunamehua

½ tl savupaprikamaustetta

ripaus suolaa

2 rkl seesamiöljyä

vettä

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla, savupaprikalla ja mustapippurilla. Kuori porkkana ja huuhtele paprika. Paloittele porkkanat ja paprikat noin 2 cm pituisiksi tikuiksi ja paista hetki öljyssä paistinpannulla. Lisää kvinoa ja sekoita hyvin. Kuumenna kasvisjauhispyörykät öljyssä paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista tahinikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää vettä sen verran, että kastikkeesta tulee juoksevaa. Huuhtele salaatti ja asettele lehdet tarjoiluvadille. Lisää kvinoaseos ja pyörykät salaattikuppeihin. Kaada päälle tahinikastiketta ja viimeistele korianterilla.

Description:

Kasvisjauhispyörykkä-kvinoakupit tahinikastikkeella

4 annosta

kuppimaista salaattia (esim. Romane)

2 dl kvinoaa

1 punainen paprika

2 porkkanaa

½ tl savupaprikamaustetta

½ tl mustapippuria

½ tl suolaa

loraus öljyä

1 pussillinen (240g) Apetitin kasvisjauhispyöryköitä

tuoretta korianteria

Tahinikastike

reilut 1/2 dl tahinia

1 tl sitruunamehua

½ tl savupaprikamaustetta

ripaus suolaa

2 rkl seesamiöljyä

vettä

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla, savupaprikalla ja mustapippurilla. Kuori porkkana ja huuhtele paprika. Paloittele porkkanat ja paprikat noin 2 cm pituisiksi tikuiksi ja paista hetki öljyssä paistinpannulla. Lisää kvinoa ja sekoita hyvin. Kuumenna kasvisjauhispyörykät öljyssä paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista tahinikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää vettä sen verran, että kastikkeesta tulee juoksevaa. Huuhtele salaatti ja asettele lehdet tarjoiluvadille. Lisää kvinoaseos ja pyörykät salaattikuppeihin. Kaada päälle tahinikastiketta ja viimeistele korianterilla.

Äänestys on päättynyt!