KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Apetit kutsui bloggaajat mukaan Vegeblogihaasteeseen. Syntyi 13 ihanaa
reseptiä uusista Apetit Kasvisjauhispihveistä ja -pyöryköistä. Blogien
lukijat äänestivät parhaimmaksi reseptiksi Ananasraaste-blogin Asian Vegan
Tacos -ohjeen.

Äänestäneiden kesken arvottiin 5 ravintolalahjakorttia, jotka voittivat:
Maiju Laine, Jonna Pajunen, Satu Rahnasto, Maria Ryynänen ja Mari Vuorela.
Onnea kaikille voittajille!

KASVISJAUHIS TOP 13

Previous photo
136
Thai Kasvisjauhispyörykkäcurry
1604
Contest is finished!
http://vegeblogihaaste.apetit.fi/?contest=photo-detail&photo_id=462
136
1604


Description:

THAI KASVISJAUHIS­PYÖRYKKÄCURRY

4 annosta

  • 1 pss (240 g) Apetit kasvisjauhispyöryköitä
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1,5 rkl punaista thai currytahnaa (tai oman maun mukaan)
  • 500 ml kookosmaitoa (luomu)
  • (1,5 dl vettä)
  • 400 g Apetit Tuorekset Thai Wok -tuorevihannessekoitusta
  • 1 punainen chili viipaloituna
  • hieman suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 limen mehu
  • 10 lehteä tuoretta basilikaa tai thai-basilikaa

Kuumenna paistokasarissa öljy ja paista Apetit-kasvisjauhispyöryköitä sen verran että ne lämpenevät ja pinta paistuu rapeaksi. Siirrä pyörykät syrjään odottamaan.

Lisää pannulle currytahna ja sekoittele minuutin verran keskilämmöllä kunnes tahna lämpenee ja alkaa tuoksua.

Lisää kookosmaito ja halutessasi hieman vettä. Kiehauta ja laske lämpö miedolle. Lisää kasvikset, chili, Apetit-kasvisjauhispyörykät ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hautua n. 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon limemehu sekä revityt basilikanlehdet.

Tarjoile vaikkapa kesäkurpitsapastan, basmatiriisin tai nuudelien kera ja koristele limelohkoilla, chiliviipaleilla ja tuoreilla basilikanlehdillä.

KESÄKURPITSAPASTA
  • 2-3 suurta kesäkurpitsaa
  • hiven suolaa

Pese ja leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa noin sentin viipaleiksi. Suikaloi viipaleet esimerkiksi juustohöylällä. Mausta suikaleet kevyesti suolalla.

Höyrytä suikaleet lämpimiksi noin minuutin ajan.

Description:

THAI KASVISJAUHIS­PYÖRYKKÄCURRY

4 annosta

  • 1 pss (240 g) Apetit kasvisjauhispyöryköitä
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1,5 rkl punaista thai currytahnaa (tai oman maun mukaan)
  • 500 ml kookosmaitoa (luomu)
  • (1,5 dl vettä)
  • 400 g Apetit Tuorekset Thai Wok -tuorevihannessekoitusta
  • 1 punainen chili viipaloituna
  • hieman suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 limen mehu
  • 10 lehteä tuoretta basilikaa tai thai-basilikaa

Kuumenna paistokasarissa öljy ja paista Apetit-kasvisjauhispyöryköitä sen verran että ne lämpenevät ja pinta paistuu rapeaksi. Siirrä pyörykät syrjään odottamaan.

Lisää pannulle currytahna ja sekoittele minuutin verran keskilämmöllä kunnes tahna lämpenee ja alkaa tuoksua.

Lisää kookosmaito ja halutessasi hieman vettä. Kiehauta ja laske lämpö miedolle. Lisää kasvikset, chili, Apetit-kasvisjauhispyörykät ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hautua n. 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon limemehu sekä revityt basilikanlehdet.

Tarjoile vaikkapa kesäkurpitsapastan, basmatiriisin tai nuudelien kera ja koristele limelohkoilla, chiliviipaleilla ja tuoreilla basilikanlehdillä.

KESÄKURPITSAPASTA
  • 2-3 suurta kesäkurpitsaa
  • hiven suolaa

Pese ja leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa noin sentin viipaleiksi. Suikaloi viipaleet esimerkiksi juustohöylällä. Mausta suikaleet kevyesti suolalla.

Höyrytä suikaleet lämpimiksi noin minuutin ajan.

Äänestys on päättynyt!